fbpx

Veseli december prinaša prvi prijavni rok in nove teke

Veseli december je tu in z njim ne samo praznično vzdušje, ampak tudi začetek prijav za naš legendarni tekaški dogodek na Sotočju! Do konca leta (31.12.2023) te čaka 600 ugodnejših prijavnic. Za hitro odločitev imaš poleg prihranka še en dober razlog: za priprave bo časa kar polnih sedem mesecev. Tek v času, ko vsi tako ali tako pojemo in popijemo veliko preveč, ne bo nikomur škodil … Evo, pa imamo prvo novoletno zaobljubo.

Začetniki, ni več izgovora: daj petko!

Res je, deset kilometrov gori doli naokoli za popolnega začetnika ni malo. Ampak pet kilometrov – ej, to boš pa že zmogel-/la! Še posebej, če izkoristiš zgodnjo prijavo in začneš s treningom takoj zdaj. Trasa bo vodila od Sotočja ob reki Soči, nato čez polja proti Tolminu, zaključek s prečkanjem Tolminke pa bo prav tak, kot pri ostalih tekih. Osvežilen. Nedelja, 30. junij 2024, bo dan za velike zmage 😉

Nova kategorija: Vertikal

Pridruži se nam na Vertikal teku, izzivu, ki presega običajno tekaško izkušnjo. Na petkilometrski razdalji boš premagal/a kar 1000 višinskih metrov. Ta edinstven izziv te popelje iz Volč do Kolovrata, s strmim vzponom, ki preizkuša tako tvojo moč kot voljo.

Te mika vzpon na Kolovrat, ampak ne želiš naslednji dan trpeti na teku? Imamo rešitev: ločeno točkovanje za Vertikal in 15/25-kilometrsko razdaljo, s cenejšo prijavnino in posebnimi nagradami. Zveni fer? Fer!

Podari doživetje (in brco v ta zadnjo)

Za vzpodbudo objavljamo zgodbo od letos (torej SOF 2024): prijatelj, recimo mu Janez, je včasih veliko in zelo rad tekel. Potem pa ga je potegnila služba, nadure, popoldansko-večerna utrujenost (ali lenoba, kakorkoli). Janez je za rojstni dan dobil prijavnino na Soča Outdoor Festival, izbral 15-kilometrsko razdaljo in, uganite kaj, začel trenirati. Prijavnica mu je bila dovolj dobra brca v rit, da je treniral in dosegel zelo spodoben rezultat. V cilju je bil navdušen: »To je bilo najlepše darilo, kar sem ga kdaj dobil. Spet tečem, spet diham.«

Za vse, ki mislite, da bo tvoj prijatelj vesel podobnega darila, smo pripravili darilne bone. Ker: nogavice, vino in čokolado bodo podarili drugi.

Deli novico:

Share on facebook

Priporočamo

Regeneracija – beseda, ki ima v športu, sploh tekmovalnem, zelo veliko težo. Saj veste tisti rek, ki pravi, da je regeneracija enako ali pa še bolj pomembna kot sam trening. Bi se sicer strinjal, saj brez zadostne količine in intenzivnosti treninga ni rezultata, brez ustrezne regeneracije pa ravno tako ne, vendar je ta delež za vsakega posameznika drugačen.
Letos lahko namesto materialnih daril vašim najbližjim raje podarite doživetje – čudovit tek na Soča Outdoor Festivalu. To bo zagotovo darilo, ki bo ostalo v lepem spominu vsakemu ljubitelju teka.