fbpx

Sodeluj v nagradni igri in se odpelji z novimi pnevmatikami!

Sodeluj v Continental nagradni igri in se poteguj za komplet pnevmatik v vrednosti do 600€!

Pssst, odgovor na nagradno vprašanje se skriva tukaj → gripworld.si

contiretex_mit_pet_flaschen_2

Pokrovitelj nagradne igre je Continental Adria d.o.o., eden od vodilnih proizvajalcev pnevmatik na svetu.  Continental je tudi imenski partner 10-kilometrskega teka in je naš partner že 6 let

Podjetje prispeva tudi k ekološko učinkovitejši mobilnosti, saj veliko poudarka nameni trajnostnemu razvoju na področju pnevmatik. Komplet pnevmatik, ki jih podarja v nagradni igri, je prvi na tržišču, izdelan iz poliestra, pridobljenega iz recikliranih plastenk PET po novem, bolj trajnostno naravnanem postopku. Več o tem na gripworld.si

Nagradna igra pa ne bi bila mogoča brez podpore Sport Media Focus d.o.o., ki sodeluje kot izvajalec pokrovitelja Continental. 

Pravila in pogoji sodelovanja v Continental nagradni igri:

Sodelujoči lahko v nagradni igri sodelujejo v obdobju od 13. 3. 2023 do 30. 4. 2023 do 8.00. Žrebanje bo potekalo 4. 5. 2023, razglasitev pa najkasneje v 7-ih dneh od dneva žrebanja. 

Nagradni sklad vključuje en komplet Continental Eco Contact 6 pnevmatik v vrednosti od 400 – 600 EUR (odvisno od dimenzij pnevmatik). 

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične ali pravne osebe, ki so že dopolnile 18 let in, ki PRAVILNO odgovorijo na nagradno vprašanje ter oddajo svoje kontaktne podatke (ime in priimek, e-pošta). 

Z oddajo odgovora in soglašanjem s pravili nagradne igre se udeleženec strinja, da je seznanjen s temi pravili sodelovanja v nagradni igri in da jih sprejema ter podaja soglasje za obdelavo osebnih podatkov, za sodelovanje v nagradni igri, obdelavo osebnih podatkov za namen nagradne igre ter objavo imena in priimka na spletni strani in družbenih omrežjih organizatorja v primeru, da je izžreban, kot tudi za druge namene, opredeljene v teh pravilih. Ob tem lahko udeleženec nagradne igre poda tudi soglasje za prejemanje e-novic Soča Outdoor Festivala.

Sodelujoči v nagradni igri lahko v času trajanja nagradne igre prekliče sodelovanje v nagradni igri, s tem pa bodo njegovi osebni podatki izbrisani iz baze osebnih podatkov. Za prekinitev sodelovanja v nagradni igri mora podati zahtevek na elektronski naslov: info@soca-outdoor.com.

Nagrade niso izplačljive v denarju, so nezamenljive in neprenosljive. Nagrado je mogoče prevzeti oz. unovčiti v roku 6 mesecev od dneva žrebanja. Nagrajenec lahko odkloni prevzem nagrade. Če nagrajenec sprejem nagrade odkloni, se šteje, da nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri. Hkrati organizator pridobi pravico razpolaganja z nagrado v kakršen koli drug namen. 

Deli novico:

Share on facebook

Priporočamo

Regeneracija – beseda, ki ima v športu, sploh tekmovalnem, zelo veliko težo. Saj veste tisti rek, ki pravi, da je regeneracija enako ali pa še bolj pomembna kot sam trening. Bi se sicer strinjal, saj brez zadostne količine in intenzivnosti treninga ni rezultata, brez ustrezne regeneracije pa ravno tako ne, vendar je ta delež za vsakega posameznika drugačen.
Letos lahko namesto materialnih daril vašim najbližjim raje podarite doživetje – čudovit tek na Soča Outdoor Festivalu. To bo zagotovo darilo, ki bo ostalo v lepem spominu vsakemu ljubitelju teka.