fbpx

Osvoji brezplačno Soča Outdoor registracijo in si zagotovi Soča Outdoor Freak hoodie

Nagradna igra ob materinskem dnevu - prejmi brezplačno prijavnino

Tudi letos bomo pocrkljali naše mamice in podarili dve brezplačni prijavnini za naš trail tek. Na materinski dan, 25. marca, bomo izžrebali eno zmagovalko na naši Facebook strani in eno na našem Instagram profilu. Preveri pogoje sodelovanja in se poteguj za brezplačno prijavnino na poljubnem trail teku.

Mother on Soča Outdoor Festiva

Zagotovi si Soča Outdoor Freak Hoodie po early bird ceni

Pokažite, da ste Soča Outdoor Freak z našim novim hoodijem, zasnovanim za vse ljubitelje pustolovščin. Izbirate lahko med različnimi barvami: mint, modra in brezčasna črna. Zasnovani so z mislijo na okolje in udobje, saj so izdelani iz 85 % organskega bombaža in 15 % recikliranega poliestra, kar zagotavlja mehkobo, trajnost in minimalen vpliv na planet.

Soča Outdoor Freak hoodie

Deli novico:

Share on facebook

Priporočamo

Regeneracija – beseda, ki ima v športu, sploh tekmovalnem, zelo veliko težo. Saj veste tisti rek, ki pravi, da je regeneracija enako ali pa še bolj pomembna kot sam trening. Bi se sicer strinjal, saj brez zadostne količine in intenzivnosti treninga ni rezultata, brez ustrezne regeneracije pa ravno tako ne, vendar je ta delež za vsakega posameznika drugačen.
Letos lahko namesto materialnih daril vašim najbližjim raje podarite doživetje – čudovit tek na Soča Outdoor Festivalu. To bo zagotovo darilo, ki bo ostalo v lepem spominu vsakemu ljubitelju teka.