fbpx

Podarite DOŽIVETJE: prijava na Soča Outdoor Festival je najlepše darilo

Naj nogavice, buteljke vina in čokoladne bomboniere podari kdo drug. Mi mislimo, da imamo boljšo idejo, katero bomo razložili z zgodbo:

Prijatelj, recimo mu Janez, je včasih veliko in zelo rad tekel. Potem pa ga je potegnila služba, nadure, popoldanska-večerna utrujenost (ali lenoba, kakorkoli). No, Janez je dobil za darilo prijavnino na Soča Outdoor Festival, izbral 15-kilometrsko razdaljo in, uganite kaj, začel trenirati.

Prijavnica mu je pomenila brco v zadnjo plat in treniral je dovolj za zelo spodoben rezultat. V cilju je bil navdušen: »To je bilo najlepše darilo, kar sem ga kadarkoli dobil. Spet tečem, spet diham.«

Kako do darilnega bon za Soča Outdoor Festival?

  1. Pišite nam na info@soca-outdoor.com in zapišite: 
              – Katero doživetje želite podariti: 5km, Continental 10kmAdidas Terrex 15km, Triglav 25km, Nissan X-Trail 35km ali I Feel Slovenia 50km.
              – Na katero ime naj se glasi prijavnina.
              – Ime in priimek, na katerega naj se glasi račun.
  2. Poslali vam bomo račun za kotizacijo.
  3. Po prejetem plačilu vam bomo poslali darilni bon v digitalni obliki s kodo, s katero se bo nagrajenec brezplačno prijavil v izbrano kategorijo.

Deli novico:

Share on facebook

Priporočamo

Regeneracija – beseda, ki ima v športu, sploh tekmovalnem, zelo veliko težo. Saj veste tisti rek, ki pravi, da je regeneracija enako ali pa še bolj pomembna kot sam trening. Bi se sicer strinjal, saj brez zadostne količine in intenzivnosti treninga ni rezultata, brez ustrezne regeneracije pa ravno tako ne, vendar je ta delež za vsakega posameznika drugačen.
Letos lahko namesto materialnih daril vašim najbližjim raje podarite doživetje – čudovit tek na Soča Outdoor Festivalu. To bo zagotovo darilo, ki bo ostalo v lepem spominu vsakemu ljubitelju teka.