fbpx

Priprava na tek z ABBA Nutrition

Z ABBA Nutrition do prave tekaške energije

Legendarni tekaški dogodek bo letos k Sotočju privabil tudi tiste, ki ste si tekaške čevlje prvič nadeli šele pred kratkim. Ker se zavedamo, da je tek zdrav in ker si želimo, da bi nas teklo čim več, smo skupaj z ABBA Nutrition razvili novo 5-km tekaško razdaljo, primerno za popolne začetnike.

ABBA Nutrition 5-km tek, ki bo potekal 30. junija, bo prepričal tudi tiste, ki vam bolj kot večurno postavljanje ene noge pred drugo godi hiter, eksploziven šprint. Za to preizkušnjo je na voljo še kar nekaj mest, zato se prijavite in izkusite adrenalin na tej trasi.

Start teka ABBA Nutrition je v začetku speljan ob reki Soči, v zaključku ob reki Tolminki, vmes pa je potrebno premagati manjši, edini omembe vreden vzpon v mesto Tolmin. Ob zaključku trase vas tako kot vse ostale udeležence daljših tekaških preizkušenj čaka glavna atrakcija s prečkanjem osvežilne reke. Po mnenju večine so namreč najboljši trenutki na tekaškem dogodku ob Soči prav tisti, ko smo tik pred ciljem nagrajeni z osvežitvijo v kristalni reki in zavedanjem, da nam je uspelo. 

V pripravah na tek oziroma na poti do boljšega počutja in večje življenjske energije priporočamo ABBA Nutrition CBD² Energy Boost kapsule. Poleg uživanja zdrave prehrane boste s pomočjo teh kapsul hitro opazili spremembe v svojem telesu, kar je brez dvoma korak v pravo smer za več energije pred aktivnostjo in za regeneracijo po njej. Sedaj je pravi čas, da stopite na zdravo pot in naredite leto 2024 res izjemno.

Skupaj bomo zaobljube lažje spremenili v konkretne korake do boljšega počutja. Naj bo 30. junij dan za nove začetke in osebne zmage.

Ljubitelji teka, narave in dobrega počutja, se vidimo na ABBA Nutriton 5-km teku pri Sotočju!

Deli novico:

Share on facebook

Priporočamo

Regeneracija – beseda, ki ima v športu, sploh tekmovalnem, zelo veliko težo. Saj veste tisti rek, ki pravi, da je regeneracija enako ali pa še bolj pomembna kot sam trening. Bi se sicer strinjal, saj brez zadostne količine in intenzivnosti treninga ni rezultata, brez ustrezne regeneracije pa ravno tako ne, vendar je ta delež za vsakega posameznika drugačen.
Letos lahko namesto materialnih daril vašim najbližjim raje podarite doživetje – čudovit tek na Soča Outdoor Festivalu. To bo zagotovo darilo, ki bo ostalo v lepem spominu vsakemu ljubitelju teka.