fbpx

Nagradna igra Continental

Nagradna igra »Kaj vas moti na poti?« za večjo varnost na cesti

Continental, globalni proizvajalec vrhunskih pnevmatik, ki med drugim sodeluje tudi z Adidasom pri zagotavljanju najboljšega oprijema med tekom, vas vabi k sodelovanju v nagradni igri »Kaj vas moti na poti?«.

»Delimo si pot« (ang. Share the road) je Continentalova globalna kampanja za zagotavljanje večje varnosti vseh udeležencev v prometu. Javnost nagovarja z zelo enostavnim, a mnogokrat prezrtim sporočilom: na poti, ki si jo delimo kot pešci, kolesarji, vozniki ali drugi udeleženci v prometu, moramo znati sobivati. Ključ do varnega cilja je poznavanje in upoštevanje prometnih pravil ter strpnost vseh udeležencev.

Varnost je primarna naloga vseh nas, zato se zavedajmo, da na poti nismo sami, in da moramo paziti drug na drugega. Prav zato je pomembno, da se o tem pogovarjamo in mogoče kaj spremenimo ali pa se spremenimo mi.

Vabljeni k sodelovanju v kratki anketi: »Kaj vas moti na poti« ob kateri se lahko potegujte tudi za nagrade Continentala.

Deli novico:

Share on facebook

Priporočamo

Regeneracija – beseda, ki ima v športu, sploh tekmovalnem, zelo veliko težo. Saj veste tisti rek, ki pravi, da je regeneracija enako ali pa še bolj pomembna kot sam trening. Bi se sicer strinjal, saj brez zadostne količine in intenzivnosti treninga ni rezultata, brez ustrezne regeneracije pa ravno tako ne, vendar je ta delež za vsakega posameznika drugačen.
Letos lahko namesto materialnih daril vašim najbližjim raje podarite doživetje – čudovit tek na Soča Outdoor Festivalu. To bo zagotovo darilo, ki bo ostalo v lepem spominu vsakemu ljubitelju teka.