fbpx

Dobrodelna misija pogozdovanja na Krasu​

Dobrodelna misija pogozdovanja na Krasu

Dobrodelni duh Soča Outdoor Festivala nikoli ne počiva. Vsako leto z navdušenjem in predanostjo stopamo korak naprej v naših prizadevanjih za ohranjanje okolja in podporo lokalnih skupnosti ter uvajamo različne nove pristope ter iniciative, s katerimi podpiramo naša prizadevanja. Lani smo podprli iniciativo Skupaj za Kras/Drevo za Cerje in zbirali prispevke za nakup dreves za pogozdovanje na Krasu po požarih. Zbrana sredstva smo donirali Fundaciji Vrabček upanja, ki skrbi za to iniciativo. Novembra smo se pridružili skupni akciji, zavihali rokave in drevesa tudi posadili. 

Zavzemamo se za zeleno prihodnost in verjamemo, da je vsak korak, ki ga naredimo, pomemben. S ponosom gledamo nazaj na pretekla leta, polna zelenih dosežkov in inovacij, ter z navdušenjem zremo v prihodnost, ki jo bomo skupaj soustvarjali. Hvala vsem, ki ste se pridružili naši zeleni misiji, in vabljeni, da tudi v prihodnje skupaj z nami soustvarjate pozitiven vpliv na naš planet in lokalno skupnost.

Pogozdovanje-kras

Deli novico:

Share on facebook

Priporočamo

Regeneracija – beseda, ki ima v športu, sploh tekmovalnem, zelo veliko težo. Saj veste tisti rek, ki pravi, da je regeneracija enako ali pa še bolj pomembna kot sam trening. Bi se sicer strinjal, saj brez zadostne količine in intenzivnosti treninga ni rezultata, brez ustrezne regeneracije pa ravno tako ne, vendar je ta delež za vsakega posameznika drugačen.
Letos lahko namesto materialnih daril vašim najbližjim raje podarite doživetje – čudovit tek na Soča Outdoor Festivalu. To bo zagotovo darilo, ki bo ostalo v lepem spominu vsakemu ljubitelju teka.