fbpx

Prečkanje Tolminke s Continentalom

Ob hitremu prečenju Tolminke do nove obutve

Naš partner Continental, ki poleg vrhunskih pnevmatik, zagotavlja tudi najbolj oprijemljive podplate pri adidasu, bo letos znova poskrbel za dodatno motivacijo. Pri prečenju Tolminke se bo namreč znova meril (najhitrejši) čas. Najhitrejša v tem izzivu v moški in ženski kategoriji pa bosta domov odnesla nov par adidas superg.

Odsek se prične na bregu pri Continentalovem loku pred Tolminko, zaključi pa se na cilju.

▶︎ Kako bo potekal ta izziv?
Izziv je znotraj SOF tekme Continental 10km.

▶︎ Kdo lahko sodeluje?
Vsak, ki tekmuje, je avtomatsko vključen tudi v ta del, saj je ta del zadnji košček poti do cilja. Posebna prijava ni potrebna.
  
▶︎ Kakšen je odsek, ki spada v izziv?
Poteka čez Tolminko in je dobrih 20-30 metrov od cilja. 

Se vidimo na startu!

preckanje-tolminke-continental

Deli novico:

Share on facebook

Priporočamo

Regeneracija – beseda, ki ima v športu, sploh tekmovalnem, zelo veliko težo. Saj veste tisti rek, ki pravi, da je regeneracija enako ali pa še bolj pomembna kot sam trening. Bi se sicer strinjal, saj brez zadostne količine in intenzivnosti treninga ni rezultata, brez ustrezne regeneracije pa ravno tako ne, vendar je ta delež za vsakega posameznika drugačen.
Letos lahko namesto materialnih daril vašim najbližjim raje podarite doživetje – čudovit tek na Soča Outdoor Festivalu. To bo zagotovo darilo, ki bo ostalo v lepem spominu vsakemu ljubitelju teka.