OBISKOVALCI

Napotki in namestitve za obiskovalce Soča Outdoor festival

NAMESTITVE

Nastanitvenih kapacitet v Tolminu in okolici je sicer veliko, vendar so v sezoni tudi zelo zasedene. Priporočamo čimprejšnje rezervacije na:  https://tinyurl.com/wcaofop

KAKO V TOLMIN?

V nadaljevanju navajamo nekaj informacij, ki vam bodo zagotovo v pomoč pri organizaciji prevoza na prizorišče. Hkrati vas pozivamo, da razmislite o prihodu na prizorišče z javnim prevozom ali vsaj o povezovanju z drugimi udeleženci za skupen prihod z avtomobilom, saj bomo tako skupaj pripomogli k trajnostnemu razvoju in čistejšemu okolju.

Prevoz z vlakom:

Z vlakom se lahko iz Ljubljane preko Jesenic pripeljete do Mosta na Soči. Iz Mosta na Soči, ki je od Tolmina oddaljen 5km, se lahko pripeljete z avtobusnim prevozom. Lahko uporabite tudi avtovlak, ki vozi na relaciji Bohinjska Bistrica preko Podbrda do Mosta na Soči.

Spodaj so vam na voljo povezave do urnikov vlakov in avtovlaka:

Vozni red avtovlaka:  https://tinyurl.com/ubu9nmh

Vozni red vlakov: https://tinyurl.com/shb4smx

Urnik avtobusnega prevoza od Mosta na Soči do Tolmina: https://tinyurl.com/y6zs2t8q

Prevoz z avtobusom:

Če se odločite za prevoz na festival z avtobusom, vozni red preglejte na:  https://tinyurl.com/y6zs2t8q

Prevoz z avtomobilom:

Do Tolmina se lahko pripeljete preko Idrije, preko Škofje Loke čez Cerkno ali čez Podbrdo, skozi Bovec preko Vršiča ali Predila, lahko pa tudi preko Nove Gorice. Z malo domišljije pa si lahko najdete še množico drugih dostopov in si še dodatno obogatite vikend z lepim izletom.