PROSTOVOLJCI

Preživite zadnje junijske dni v čudovitem okolji in prijetni družbi

POSTANITE DEL EKIPE

Želite zadnji vikend v juniju preživeti malo drugače? Imate veselje do dela z ljudmi, energijo in čas, predvsem pa dobro voljo in željo po soustvarjanju odmevnega posoškega športnega dogodka? Želite preživeti vikend v dobri družbi in v čudoviti naravi, ob tem pa storiti dobro delo? Potem postanite prostovoljec na Soča Outdoor Festivalu 2021 in s tem po svojih močeh prispevajte k športni prireditvi, ki se bo že 8. leto odvijala na Sotočju v Tolminu!

Izvedba športnega dogodka, kot je Soča Outdoor Festival, zahteva tako skrb za varnost udeležencev, kot pomoč pri sami izvedbi dogodka. Da bi tudi letos dogodek lahko izvedli v skladu s pričakovanji in vizijo, ki jo dogodek ima, vas vabimo, da se nam pridružite kot prostovoljec oz. prostovoljka v času izvedbe festivala in prinesete svoj košček v mozaik dogodka

Potrebujemo motivirane ljudi za različne naloge: priprava in pospravljanje prireditvenega prostora, označevanje tekmovalnih  tras prireditve, usmerjanje tekmovalcev na posameznih trasah, razdeljevanje in priprava štartnih številk in darilnih vrečk udeležencem prireditve, pomoč pri registraciji udeležencev, razdeljevanje napitkov in okrepčil na okrepčevalnih postajah ob progah in drugo.

Če se prepoznate in ste nam pri organizaciji dogodka pripravljeni pomagati, vas vabimo, da se javite na festival@soca-outdoor.com  in v e-mailu navedete: ime in priimek, telefonsko številko, starost, spol, velikost majice

Vsak, ki se bo kot prostovoljec soustvarjal dogodek, bo (poleg nepozabnega vikenda) prejel še:

  • brezplačen obrok hrane in pijačo,
  • majico podpornika,
  • brezplačno kotizacijo na eni tekaški disciplini, ki jo lahko podari
  • potrdilo o opravljenem prostovoljskem delu

 

Zato vabljeni, da pomagate pri soustvarjanju edinstvenega dogodka v prelepem Posočju in postanete pomemben del nepozabne energije, ki jo Festival ponuja obiskovalcem!

Veselimo se srečanja in sodelovanja z vami!

KONTAKT

Za dodatna vprašanja se obrnite na:  Peter Dakskobler ( peter@soca-outdoor.com )