Virtualna darilna vrečka

V želji po zmanjševanju odpadkov na Soča Outdoor Festivalu in v skladu z našim zelenim načrtom smo se odločili, da promocijski material naših partnerjev damo v ‘virtualno darilno vrečko’. Partnerji in udeleženci – hvala za razumevanje in sodelovanje pri ohranjanju čiste in zdrave narave!

Spodaj lahko najdeš vsa darilca in promocijski material, ki so jih zate pripravili naši partnerji. S klikom na fotografijo lahko skočiš na spletno stran ponudnikov oz. dostopaš do datotek. 

Popust za nakup oblačil in obutve Terrex v Intersportu

Udeleženci Soča Outdoor Festivala lahko med 1. in 10. julijem 2023 unovčite (dodatnih) 10 evrov popusta za nakup oblačil in obutve adidas Terrex v vrednosti nad 50 evrov. Popust velja tudi za že znižane izdelke. Popust lahko unovčite v prodajalnah Intersport po Sloveniji razen v prodajalnah Intersport Outlet ter v franšizni prodajalni Intersport Sevnica. Popust se obračuna na blagajni ob predložitvi kupona na mobilni napravi.

10% popust na vse štartnine za dogodek Julian Alps Trail Run by UTMB!

I feel Slovenia Julian Alps Trail Run by UTMB - Kranjska Gora, 8. - 10. september 2023 Nepozabno tekaško doživetje na stezicah Julijskih Alp. Največji trail tekaški dogodek na sončni strani Alp, ki je kot edini slovenski dogodek tudi del UTMB World Series, bo letos združil tekače iz kar 60 držav sveta, ki se bodo lahko preizkusili na 6 različnih razdaljah. Krajši trase na 10, 15 in 25 km so primerne tudi za tiste, ki so še bolj začetniki v svetu trail teka. Medtem ko trase na 60, 100 in 170 km predstavljajo pravi alpski tekaški izziv. Letos vas na dogodku čaka tudi kar nekaj novosti: nova 25 km trasa, cilj bo po novem na glavnem trgu v Kranjski Gori, večji prostor za EXPO in dogajanje po teku ... še najboljše, da pridete jeseni preverit sami 😉

9. september je dan za 11. Triglav tek – izkoristite 20% popust na prijavo!

Letos bomo 9. septembra na Brdu pri Kranju tekli na že 11. Triglav teku. Izbirate lahko med različnimi tekaškimi preizkušnjami – družinskim tekom, otroškim tekom, štafetnim tekom trojk, tekom na 5 km, 10 km in polmaratonom. Vsi tekači Soča Outdoor festivala lahko do 16. 7. 2023 izkoristite 20 % popust za prijavo na vse teke. Ob prijavi vpišite kodo SOCA23. Več na https://www.triglavtek.si/sl/

Poskusi Supradyn® MAGNEZIJ PLUS in nahrani svoje mišice

Te mučijo vročina, potenje in izčrpanost? Zate smo razvili novo prehransko dopolnilo Supradyn® Magnezij Plus, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k ravnotežju elektrolitov ter pravilnemu delovanju mišic. Si ga že preizkusil/-a? Edinstvena kombinacija magnezija, kalija in vitaminov skupine B in C je odlična prva pomoč pri povečani fizični aktivnosti, saj nudi dodaten plus energije, ko jo najbolj potrebuješ. Šumeča zrnca enostavno zmešaš z vodo in popiješ. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sprejmi izziv - UTVV

Pri UTVV želimo izzvati meje poznanega, da preko njih odkriješ svoj potencial. Za nas čudež ni prečkati ciljno, ampak štartno črto. Zbrati pogum in se podati na potovanje v neznano. Sprejmi izziv. Naj ta postane večji od samega teka. Premakni meje udobnega in poznanega. Poišči bojevnika v sebi in se podaj na preizkušnjo, večjo od sebe. Nahrani pustolovca v sebi in živi bolj polno življenje. Pridruži se nam na potovanju v neznano med 26. in 28. aprilom 2024 v čudoviti Vipavski dolini. CHALLENGE YOURSELF - UTVV

Sodeluj v žrebanju za brezplačno plezanje v naravi

Vabljeni, da se na Soča outdoor showu oglasite tudi na plezalni delavnici. Kako sodelujte v žrebanju za nagrado (plezanje v naravnem plezališču)? Na naši spletni strani https://preplezaj.si/aktivno-poletje/ si v času festivala prenesite brezplačni načrt za aktivne poletne dni, ki vam bo postregel z zanimivimi idejami za poletne aktivnosti. Izmed vseh prijavljenih bomo izžrebali nekoga, ki se bo z nami odpravil in preizkusil v plezanju v naravnem plezališču. Na festivalu se boste lahko vi ali vaši otroci povzpeli na 7 metrski stolp. Vabljeni, da nas obiščete.

NAJBOLJ DIVJI trail tek → Kočevsko Outdoor Festival 2023!

Divje stezice, skrivnostni gozdovi, prekrasna zelena narava ... in seveda festival piva ter nepozaben žur s skupina Via Entropia in Alo!Stari. Na kratko - bilo je divje, na trasah in tudi na festivalskem delu Več kot 800 tekačev iz 23 držav je izkusilo divjino kočevskih gozdov in pregozdov ter iz prve roke izkusilo slogan Kočevskega - Divje. A prijazno. Če že sedaj veš, da v letu 2024 res ne želiš zamuditi tega edinstvenega tekaškega doživetja, potem hitro skoči na spodnjo povezavo in izpolni predprijavo za 2024! Se vidimo na najbolj divjih stezicah znova v juniju 2024!

ALPE ADRIA TRAIL CUP

Liga AATC predstavlja povezavo in sodelovanje 12 najbolj živahnih dirk iz Italije, Poljske, Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Severne Makedonije. Vse navdihujejo pristne človeške vrednote - povezovanje z naravo, vključenost v lokalne skupnosti, prispevanje k boljšemu svetu ter svoboda in pristnost. Vse to z visokimi organizacijskimi standardi, izjemnimi pokrajinami in pozitivnimi vibracijami. Ponosni smo, da smo del te neverjetne skupnosti!

Spoznaj Dolino Soče

Spoznaj Dolino Soče s pomočjo zgibanke Dolina Soče, ki predstavlja zemljevid doline, glavne znamenitosti in aktivnosti Bovca, Kobarida, Tolmina in Kanala.

Dolina Soče - kjer se začne pustolovščina

Sledite bistri reki Soči ob njenem toku proti Sredozemlju vse do Brd, kjer med vinogradi in nasadi sadnega drevja sanjajo idilične vasice in kjer lahko poskusite slovita slovenska vina. Vas mika raziskovanje kulturne in tehnične dediščine? Približno uro vožnje stran lahko obiščete Idrijo, Unescovo znamenitost, in njen nekdanji rudnik živega srebra. Raziščite tudi druge dele Julijskih Alp in se odpravite na izlet čez slikoviti prelaz Vršič v Kranjsko Goro. V Mostu na Soči se usedite na vlak dediščine ali motorni vlak in spoznajte Bohinj, še eno idilično alpsko dolino z največjim slovenskim jezerom. Odkrijte Slovenijo www.slovenia.info