Virtualna darilna vrečka

V želji po zmanjševanju odpadkov na Soča Outdoor Festivalu in v skladu z našim zelenim načrtom smo se odločili, da promocijski material naših partnerjev damo v ‘virtualno darilno vrečko’. Partnerji in udeleženci – hvala za razumevanje in sodelovanje pri ohranjanju čiste in zdrave narave!

Spodaj lahko najdeš vsa darilca in promocijski material, ki so jih zate pripravili naši partnerji. 

MEDEX (20% popust v spletni trgovini)

Bodite aktivni z MEDEX-om! V Medexu sta aktiven življenjski slog in trajnost v središču naših vrednot. Naši izdelki so zasnovani tako, da podpirajo vse vas, dragi ljubitelji športa, zato vam želimo podariti promocijsko kodo SOF20 za 20 % popust pri nakupu v naši spletni trgovini www.medex.si. Ob vsakem nakupu prejmete tudi darilo, kapsule BetaGlucan za krepitev vaše imunosti. Pohitite in obiščite našo spletno trgovino, kjer koda velja samo do 10.7.2022.

BITE ME (20% popust v spletni trgovini)

BITE ME te spremlja na vsaki tvoji pustolovščini! Ponujamo vam 100% naravne surove ploščice in 20% popust s promocijsko kodo SOF22. Pohitite in obiščite našo spletno trgovino, saj ponudba velja samo do 11.7.2022 ali pa poiščite našo stojnico na SOF, kjer imamo tudi odlično ponudbo naših izdelkov.

HG Ultra Trail Idrija (tekakške nogavice ob prijavi med 4. in 10.7.2022)

Podajte se z nami na tokrat že četrto izvedbo Hg Ultra Trail Idrija (HUT Idrija), v osrčje Idrije, mesta, ki je vpisano na Unescov seznam svetovne dediščine. Start in cilj vseh štirih razdalj je v starem mestnem jedru s pogledom na grad Gewerkenegg, trase pa se nato podajo mimo pomembnih rudarskih znamenitostih, in kmalu vstopimo v Krajinski park Zgornje Idrijce ter v UNESCO Globalni park Idrija. Vsi prijavljeni med 4.7. in 10 .7. 2022 prejmejo ob prijavi tekaške nogavice.

Active O2

ACTIVE O2 je funkcionalna voda. Vsebuje čisto mineralno vodo iz Bavarskih Alp, naravne okuse ter dodan naravni KISIK. Le ta ji daje jasen in visoko osvežujoč okus. Nizka vsebnost kalorij. Steklenička z visoko kvalitetnim zamaškom, ki ne pušča ter različno variacijo okusov je MODERNA in COOL. Idealna za na pot, ko se ukvarjaš s športom, kupuješ ali se voziš naokoli ...

Erdinger

Tradicionalna pivovarna Erdinger Weissbräu v zasebni lasti, locirana v samem osrčju Bavarske v Nemčiji, je poznana po vrhunski kvaliteti pšeničnega piva. Eden izmed vodilnih proizvodov je Erdinger Alkoholfrei brezalkoholno, svetlo pšenično pivo, katerega najdete tudi na slovenskem trgu! Je izotonik z neponovljivim osvežujočim okusom, ki odžeja in pomaga pri okrevanju po športnih aktivnosti ter pomaga dajati telesu nujno potrebna hranila. Vsaka steklenica se še vedno napolni v pivovarni v mestu Erding v skladu z najstrožjimi standardi kakovosti.

OSHEE

OSHEE je blagovna znamka, ustvarjena s strastjo do zmage. Če sledite svojemu cilju, se borite do konca in svoje neuspehe sprejemate kot del poti do vašega uspeha, je OSHEE pravi za vas. LIVE! FIGHT! WIN!