Voden tekaški izlet po Isostar 25 km progi

Sorry, this entry is only available in Slovenian.

V soboto, 27.5. bo potekal zadnji voden tekaški izlet – tokrat po trasi Isostar 25km, ki ga organiziramo pred Soča Outdoor Festivalom 2017. Glede na to, da naš partner Isostar v letošnjem letu praznuje 40 rojstni dan, so se odločili, da bodo vsakemu udeležencu vodenega izleta podarili jubilejni bidon Isostar ter nove ploščice Cereal Max. Nagrado bodo udeleženci prejeli na festivalu, 1.7. pri registracijskem pultu.

Več o novih ploščicah Cereal Max si lahko preberete spodaj med letošnjimi novostmi pri Isostarju:

Kot vodilna znamka s področja športne prehrane na evropskem trgu, Isostar že 40 let pomaga športnikom dosegati meje mogočega. V letošnjem letu predstavljajo nov okus prahu za pripravo energijskega napitka. Okusom pomaranča, limona in grenivka se pridružuje še okus brusnice, ki vsebuje antioksidante vitamin C, vitamin E in cink, ti pa imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
Šporniki zelo dobro poznajo znamko Isostar, ki tako profesionlacem kot tudi amaterjem učinkovito pomaga pri premagovanju svojih mej. Poleg energijskih napitkov in gelov, ponuja Isostar tudi energijske pločice. V letošnjem letu predstavljajo nove ploščice Cereal Max Energy, ki poleg ogljikovih hidratov, vitaminov in mineralov vsebujejo tudi 15% beljakovin. Tako zmanjšujejo občutek lahkote in imajo pomembno vlogo pri izgradnji mišične mase. Izbirate lahko med okusoma lešnik/čokolada in jabolko/marelica.

facebook
twitter
instagram
video