Kako bomo letoš še boljši?

Sorry, this entry is only available in Slovenian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Veseli smo, da ste se v takem številu odzvali na našo anketo – skoraj 10% udeležencev festivala je odgovorilo na nekaj vprašanj, ki smo jih postavili v zvezi z organizacijo lanskega festivala. Odgovori nam bodo pomagali pri izvedbi letošnjega dogodka – tempo priprav se povečuje in želimo izboljšati, kar lahko izboljšamo.

V nadaljevanju nekaj pomembnejših rezultatov. Na splošno je zadovoljstvo veliko, a izkristaliziralo se je tudi nekaj pomanjkljivosti – veseli nas, da nobena taka, ki je ne bi že sami opazili.

 

Kar 91% anketiranih dogodek ocenjuje kot zelo dober ali  dober, 70% kot zelo dober. Še malo več od tega jih je zadovoljnih z organizacijo njihove discipline, podobna številka je tudi pri zadovoljstvu z okrepčevalnimi postajami, le da je tu nekaj več odgovorov na strani Dobro, ne pa Zelo dobro – torej prostor za izboljšave!

Zadovoljstvo z delom prostovoljcev bi bilo težko še večje. Vzdušje je 68% ocenilo kot zelo dobro, 23% pa kot dobro, registracijski servis pa 63% z oceno zelo dobro in 28% dobro. Pri spremljevalnem programu z večernim dogajanjem so ocene bolj mešane, tudi registracijski sistem se vam očitno ni zdel optimalen.

Iz komentarjev, dodanih anketi, je bilo nekaj kritik namenjenih gneči na cilju, predvsem pri najdaljšem teku. Letošnja trasa je spremenjena, tako da bo cilj za vse enak in te težave ne bo več. Drugi sklop pripomb se je nanašal na prečkanje Tolminke, ki je bilo velik izziv. Ta del bomo v naslednjih dneh pojasnili po posvetu z GRS.

Morda bomo letos izvedli še kakšno manjšo anketo, prosimo vas, da ji dobrohotno namenite nekaj minut svojega časa. Nekaj vprašanj, ki so se nam porodila med preučevanjem rezultatov, pa bomo dali v razpravo na Facebook.

facebook
twitter
instagram
video