Dukat Fit Rehab Team

Sorry, this entry is only available in Slovenian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Rekreacija v letu 2019 postaja način življenja, je del vsakodnevnih pogovorov, planiranja družinskega proračuna in predstavlja enega izmed življenjskih ciljev posameznika. Danes ne obstaja možnost, da bi se kdo izgovarjal, da zanj ni prave oblike rekreacije. Včasih zgolj nekaj zanesenjakov, ki smo jih gledali po strani, danes množice ljudi s svojimi hrepenenji na vsaki možni poti, cesti, hribu ali v vodi. To je leto 2019.

S proaktivno participacijo v rekreaciji pridejo tudi posledice. Na eni strani dobro počutje, veselje in osebne zmage, na drugi bolečine, poškodbe in razočaranja. Pravilna oblika rekreacije ni zgolj vlaganje neomejene količine napora v šport. Celosten pristop nas bo dolga leta ohranjal nasmejane in aktivne. Poleg motivacije, ki je gonilo našega napredka, moramo nameniti pozornost tudi pravilni izvedbi vaj, prehrani, opremi in regeneraciji.

Zato so pri Dukat Fit zasnovali strokovno ekipo REHAB TEAM DUKAT FIT, ki vas bo popeljala na pot zdrave rekreacije in vam omogočala še dolgo aktivno udeležbo v vam ljubem športu. Ekipo sestavljajo:

  • TRENER – Katja Ponikvar: Univerzitetna diplomirana kineziologinja s Fakulte za šport, kondicijska trenerka (2. stopnje), atletski sodnik in nekdanja profesionalna atletinja, sta, tekačica, trenerka na projektu Priprave.
  • TEKAČ – Timotej Bečan: Univerzitetni diplomiran kileziolog s Fakultete za šport, državni prvak v gorskem teku, tekmovalec svetovnega pokala, rekorder v vzponu na Šmarno goro in trener maratonske skupine na projektu Priprave.
  • FIZIOTERAPEVT – Jan Grum: Uradni terapevt projekta Priprave, ki z nasmehom poskrbi za tekače in sprosti utrujene noge.

Skupaj z Rehab Team Dukat Fit ekipo vas bomo popeljali na pot zdrave rekreacije, kjer regeneracija ne bo ostala spregledana. Vsak član ekipe vam bo s svojega zornega kota podal strokovno mnenje in osebno izkušnjo.

Skupaj s skupino maserjev vas bodo na Soča Outdoor Festivalu pričakali v cilju.

 Dukat fit – Ko si fit, zmoreš vse.

facebook
twitter
instagram
video